GVB Twisters Cheerleaders naar voorronde NK Cheerleading

BARENDRECHT – Op 1 februari is het zo ver, dan nemen de dames van het All-Star Cheerleading team van GV Barendrecht deel aan de eerste voorronde van het NK Cheerleading. Als ze tijdens de eerste en tweede voorronde eindigen bij de eerste 3 dan plaatsten ze zich voor het NK Cheerleading 2015 in juni van dit jaar.

GVB Twisters

De GVB Twisters zullen meedoen aan de categorie “All-girl groepstunt senior”, dit houd in dat ze met 5 dames (14+) 1.30min lang verschillende stunts achter elkaar doen. Het zijn stunts waarbij de meiden elkaar optillen en in de lucht gooien op de beat van snelle opzwepende muziek. Door de stunts zo strak en foutloos mogelijk uit te voeren hopen ze op een plaats bij de eerste 3.

Open training

Op maandag 26 januari vind een open training plaats in de GVB Turnhal (Flensburg 5) van 19.30u tot 21.30u waarbij iedereen mag komen kijken, zodat de dames kunnen oefenen voor publiek. Ook is dit natuurlijk een leuke kennismaking voor iedereen die geïnteresseerd is in de sport All-Star Cheerleading.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »