Taart en een beker voor de kampioenen van Vitesse F1 (KV Vitesse, Barendrecht)

BARENDRECHT – Vitesse F1 van Korfbalvereniging Vitesse Barendrecht begon het seizoen met een vernieuwd team. Sommigen hadden al wel eens een wedstrijd gespeeld en een aantal anderen nog helemaal niet. Het was voor trainsters Sharlynn en Tamara dus een leuke uitdaging om er een goed team van te maken. Dat is met het behalen van de kampioenstitel uitstekend gelukt.

Groei

Het team speelde de eerste wedstrijden met een klein verschil in punten, maar ze kregen er  steeds meer vertrouwen in. De laatste wedstrijden werden dan ook met zeer grote verschillen gewonnen.

Kampioenen

De laatste wedstrijd was wel erg spannend voor de spelers van Vitesse F1, want ze konden tenslotte kampioen worden. Ze kwamen al snel met 1-0 op voorsprong en toen volgde de volgende 20 doelpunten. De tegenstanders kregen weinig kans en hierdoor werd er gewonnen met de eindstand: 21-1.

Wat waren ze uitbundig van vreugde. Dit feestje werd natuurlijk gevierd met ouders, opa’s, oma’s en vele andere fans.  Na de wedstrijd werd er lekker taart gegeten en kregen de spelers een welverdiende beker. Hier waren ze uiteraard super blij mee!

Foto: KV VitesseBekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »