G-voetbaltoernooi en senioren sportweek georganiseerd door Buurtsportcoaches Barendrecht

BARENDRECHT – De afgelopen tijd hebben de buurtsportcoaches in Barendrecht diverse sportieve activiteiten georganiseerd. In dit bericht vertellen ze graag iets meer over wat ze vorige week allemaal hebben gedaan: de sportweek voor senioren en een G-zaalvoetbaltoernooi voor voetballers (en liefhebbers) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Voor senioren is er op sportgebied genoeg te doen in Barendrecht

Barendrecht heeft al een zeer breed aanbod als het gaat om senioren sport. Wij vonden het als buurtsportcoaches erg belangrijk dit onder de aandacht te brengen. Vanuit deze gedachte zijn wij gestart met de senioren sportweek. Deze vond plaats van 24 – 28 maart 2014.

Met een groot aantal partners hebben wij een breed aanbod neergezet van verschillende sportieve activiteiten op elk niveau. Elke dag van de senioren sportweek was er de keuze uit minimaal 6 verschillende sportieve activiteiten waaruit gekozen kon worden.

Zonder KBV Jeugd van Gisteren, Laurens, 50+ sport, 1-2-3 Vitaal, Gymvereniging Barendrecht, Yogapraktijk Barendrecht, JO-QiGong-TaiJi, SFB Inge de Bruijn, Want to Move en Yoga Studio Yvonne, was deze week niet mogelijk.

Van de senioren die aan deze week hebben deelgenomen, weten we van minimaal 3 sportievelingen dat zij lid zijn geworden van de activiteit waar zij zijn geweest. Wij zijn als buurtsportcoaches dan ook van plan dit vaker te organiseren om de senioren de kans te bieden kennis te maken met verschillende sportieve activiteiten.

Fair-Play tijdens G-zaalvoetbaltoernooi en aansluitende karaokeavond!

Woensdag 26 maart 2014 heeft de buurtsportcoach een G-zaalvoetbaltoernooi met aansluitende karaokeavond georganiseerd in sporthal Waterpoort en jongerencentrum The Wave. Zonder de deelnemende teams van voetbalvereniging Smitshoek, B.V.V. Barendrecht, Humanitas, stichting IJsselmonde-Oost en K.V. Vitesse, was deze avond niet mogelijk. Met 6 teams op een eerste G-zaalvoetbaltoernooi zijn wij zeer tevreden!

Zoveel sportiviteit en plezier op één avond. De teams zijn hierdoor ook beloond met een Fair-Play certificaat. Winnen is niet belangrijk, plezier staat voorop! Dit was heel de avond ook te merken!

Bent u geïnspireerd en wil u iets organiseren of mist u een specifiek aanbod gericht op sport en bewegen in Barendrecht? Neemt u dan vooral contact met ons op via: buurtsportcoach [@] kijkopwelzijn.nl of volg de Buurtsportcoach op facebook: Buurtsportcoach Barendrecht. Wij zien u graag!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »