11 teams kampioen bij Tennisvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Dit jaar is er door leden van Tennisvereniging Barendrecht (TVB) weer volop gestreden in de voorjaarscompetitie tennis in heel Nederland. Dit geldt als een van de grootste competities ter wereld.

Bij TVB is er volop meegedaan, maar liefst 48 teams op districts- of landelijk niveau. De animo bij Tennisvereniging Barendrecht is onverminderd hoog. Dit heeft uiteindelijk 11 kampioenen opgeleverd, twee op de vrijdag, zes op de zaterdag en drie op de zondag, waarvan twee juniorenteams. Twee teams op hoog landelijk niveau (zondag) hebben zich keurig weten te handhaven.

Bijzondere vermelding verdienen drie kampioenteams op zaterdag: het team in de hoofdklasse gemengd kan volgend jaar stevig aan de bak in de topklasse, het herenteam in de eerste klasse promoveert naar de hoofdklasse (waar dit team een ander Barendrechts team zal treffen) en het herenteam 35+ keert na een afwezigheid van twee jaar terug naar de hoofdklasse. “Kortom, een succesvolle maar vooral ook gezellige voorjaarscompetitie 2019!“, aldus TVB voorzitter Leon van der Wilk.

Artikelfoto: kampioenteam gemengd hoofdklasse zaterdag



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport



« | »