Clubkampioenen Tennisvereniging Barendrecht weer bekend!

BARENDRECHT – [Foto’s] De afgelopen week is er weer hard gestreden wie zich dé clubkampioen mag noemen van Tennisvereniging Barendrecht. De hoogste eer gaat dit jaar voor de derde keer naar Erwin Lems, die in de hoogste klasse heren enkel de onbetwiste winnaar was.

In de zonnige finale op het centercourt klonken de gezellige tonen van de livemuziek, de ideale combinatie voor een overvol terras van de tennisvereniging. De prijs werd uitgereikt door Marjo Förrer, een bijzondere gast van de clubkampioenschappen. Naast de bekende grote wisseltrofee zijn de clubkampioenen vanaf nu op de baan te herkennen aan de speciale sokken, geborduurd door ID Bad aan de Middenbaan.

Ideale omstandigheden

Op een buitje na kende de week schitterend weer. Hierdoor hebben de ruim 225 deelnemers ruim 300 wedstrijden kunnen spelen in bijna 30 categorieën. Op zondag was de finaledag waar de winnaars letterlijk in het zonnetje werden gezet met mooie prijzen van de sponsoren. De hoofdsponsor van de clubkampioenschappen was dit jaar wederom Rotterdam Business Events, het bedrijf van één van de leden van de club, Danielle de Wilde. Daarnaast kregen de winnaars nog een mooie cadeaubon van Tennis Only. De dag werd compleet gemaakt door live muziek verzorgd door Crossover Unlimited en sloten de dag toepasselijk af met een heerlijke DJ set.

Voor de allerjongsten was er het onderdeel balvaardigheid en het kampioenschap mini-tennis onder leiding van de Tennisschool Sports Team Tennis van Bart van der Ploeg. De drukte met deze allerjongste gaven de finalisten extra druk om te laten zien hoe het écht moest.

Nieuwe leden

Dit toernooi van tennisvereniging Barendrecht is ook de plek voor nieuwe leden om kennis te maken met de overige leden. Dat er dit jaar ook weer veel nieuwe leden meededen is alleen maar een bevestiging dat dit gewaardeerd wordt. Dit jaar zijn zelfs twee nieuwe leden kampioen geworden in hun klasse. Victor wist zelfs door aanmoedigingen op een spandoek het beste in zichzelf naar boven te halen tegen de kampioen van vorig jaar, Gerard Gommers. Met zijn ruim 70 jaar was Gerard een van de drie 65-plussers die tot de finales wisten door te dringen. De overige twee wisten trouwens wel kampioen te worden. De clubkampioenschappen zijn het perfecte voorbeeld dat tennis een sport is van jong tot oud op alle niveaus.
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport« | »