Nieuw dameselftal 'Excelsior Barendrecht' wint oefenwedstrijd van BVV JO15-1 op de Bongerd

BARENDRECHT – [Foto’s] Het nieuwe damesvoetbalelftal ‘Excelsior Barendrecht’ speelt dit seizoen voor het eerst mee in de Eredivisie Vrouwen. Gisteravond (Dinsdag 22 augustus 2017) werd in voorbereiding op de eerste wedstrijd een oefenwedstrijd gespeeld op Sportpark de Bongerd.

Hoewel de dames vlak na de aftrap om 19:45 uur met 0 – 1 achter stonden is de oefenwedstrijd uiteindelijk met 3 – 1 gewonnen.

Eerste wedstrijd

Vrijdagavond 1 september (19:30 uur) speelt het team de eerste wedstrijd tegen PSV in het stadion van Excelsior. In de selectie zitten speelsters van 17 t/m 24 jaar vanuit BVV Barendrecht en Excelsior, daarnaast komt ongeveer de helft van buiten deze clubs. Seizoenkaarthouders van Excelsior Rotterdam en leden van BVV Barendrecht mogen dit duel gratis bezoeken op vertoon van de seizoenkaart, ledenpas of sponsorkaart. Voor losse tickets geldt een vrije verkoop.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »