Restaurant Abel in Albrandswaard volledig afgebrand, politie onderzoekt brand

ALBRANDSWAARD – [Video] De brandweer van Albrandswaard is vannacht (Woensdag 19 september 2018) rond 4:15 uur uitgerukt voor een grote uitslaande brand in Restaurant Abel aan de Albrandswaardsedijk. Door ontploffende gasflessen waren enkele harde knallen te horen.

De brandweer is de afgelopen uren bezig geweest om de brand te blussen. Het gebouw is volledig uitgebrand. Om 8:00 uur vanochtend (Woensdag 19 september 2018) gaf de brandweer het sein ‘brand meester’. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

Grote brand

De grote uitslaande brand was (en is) in de omgeving te ruiken. Meetploegen van de brandweer hebben de afgelopen uren controles uitgevoerd in het gebied rond de brand. In de omgeving van de brand zijn roetdeeltjes neergekomen. De Veiligheidsregio laat weten dat deze door mensen zelf kunnen worden weggespoeld met water en zeep.

Restaurant Abel

Restaurant Abel: “Beste gasten, klanten en vrienden, In de nacht van 18 op 19 september is ons mooie restaurant afgebrand. Hierdoor zijn wij op dit moment niet bereikbaar. Heeft u een evenement of partij geboekt? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ons andere restaurant Tasman is gewoon geopend. Wij vertrouwen op uw begrip. Remco en Sigrid AbelBekijk hier meer artikels uit de categorie Regio« | »