Politie pet

RHOON – Een 43-jarige vrouw heeft zich afgelopen zaterdag bij de politie gemeld omdat zij mogelijk de bestuurder is van de auto die donderdag 14 januari een man heeft aangereden op de kruising Portlandsebaan / Kwartslaan in Rhoon.

Donderdag 14 januari raakte een man gewond toen hij op het zebrapad aan de Kwartslaan in Rhoon werd aangereden. De bestuurder van de auto reed door. Zaterdag meldde een vrouw zich telefonisch bij de politie. Zij gaf aan dat zij mogelijk de bestuurder is geweest die de man heeft geraakt.

Gehoord

Dinsdag heeft een rechercheur van Team Verkeer de 43 jarige vrouw gehoord. Zij wordt verdacht van de aanrijding en van het verlaten van de plaats van het ongeval. Het onderzoek wordt voortgezet en als alle onderzoeken zijn afgerond zal proces-verbaal worden opgemaakt voor het veroorzaken van het verkeersongeval en tevens het verlaten van de plaats van het ongeval, een misdrijf van de Wegenverkeerswet.

Dit incident staat los van een getuigenoproep na een ongeval op dezelfde dag op bijna dezelfde locatie: Slachtoffer zoekt getuigen van aanrijding met scooter op Portlandse Baan

Foto: ArchieffotoBekijk hier meer artikels uit de categorie Regio« | »