Edudelta docente Anja Vries genomineerd voor Leraar van het jaar 2015

BARENDRECHT – Anja Vries, docente Nederlands bij het Edudelta College in Barendrecht is genomineerd voor ‘Leraar van het jaar 2015’. Anja, die naast docente Nederlands ook nog Taal- en rekencoach is, was blij verrast toe zij de enorme taart ontving die bij de nominatie hoort. Anja bedankt alle leerlingen, ouders en collega’s die op haar gestemd hebben. Ze voelt zich zeer vereerd.

Leraar van het jaar

De verkiezing Leraar van het Jaar is een initiatief van de Onderwijscoöperatie, dat jaarlijks leerlingen, ouders, schoolleiders en leraren oproept hun favoriete leraar op te geven. De verkiezing draagt bij aan een positief imago en het bespreekbaar maken van kwaliteit in de beroepsgroep en is onderdeel van de activiteiten in het kader van de Dag van de Leraar.

Er werden dit jaar in totaal 917 leraren aangemeld. Anja is samen met 10 anderen genomineerd in de categorie Voortgezetonderwijs. De genomineerden moeten nu twee opdrachten maken (filmpje en geschreven motivatie). Deze zullen door een vakjury worden beoordeeld.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »