BARENDRECHT – [Foto’s] Basisschool De Ark organiseert jaarlijks een spectaculair Zomerfeest. De opbrengsten van dit feest doneert De Ark telkens aan een goed doel. Dit keer was dat de Stichting Jarige Job. Wethouder Jeroen Gebben (onderwijs) verrichtte op vrijdag 4 juli met veel plezier de openingshandeling van het Zomerfeest.

Het feest startte met een Duckrace. Kinderen, ouders en andere belangstellenden konden eendjes kopen om het goede doel te sponsoren.

Stichting Jarige Job

De opbrengsten van de verkochte eendjes en de overige activiteiten van het Zomerfeest 2014 worden gedoneerd aan Stichting Jarige Job. Deze stichting verzorgt verjaardagspakketten voor kinderen van gezinnen in onder andere Barendrecht, waarvan het inkomen niet toereikend is voor het vieren van een verjaardag.

Betrokken

Wethouder Gebben: “Ik vind het fantastisch dat kinderen zich inzetten voor andere kinderen die lastig hun verjaardag kunnen vieren. Als college zijn wij heel blij met de maatschappelijke betrokkenheid van de school en de kinderen.”Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »