Drive-through diploma uitreiking bij het OZHW Groen College

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Donderdag 9 juli 2020) vond een ‘drive-through diploma uitreiking’ plaats bij het OZHW Groen College aan de Dierensteinweg in Barendrecht. Vanwege de coronamaatregelen was een grote bijeenkomst met veel leerlingen en familie lastig te organiseren, daarom besloot de school een ‘drive-through’ langs de school te maken.

Leerlingen kwamen met ouders/familieleden in een auto naar de school en reden een klein parcours af met diverse verrassingen: Iets te drinken, een presentje, een bloemetje, hét diploma en als afsluiter nog een warme hamburger en iets te drinken voor alle inzittenden van de auto’s.

Het schoolplein was feestelijk aangekleed en docenten stonden klaar om alle leerlingen met een applaus te onthalen. Voor de overhandiging van het diploma mochten de leerlingen één voor één even uitstappen, voor het officiële deel en het zetten van een handtekening. Bij de in/uitgang werd door de band feestelijke muziek gespeeld en stond er een groot LED scherm met foto’s van de leerlingen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »