Succesvolle sectorwerkstukpresentaties op Calvijn Groene Hart (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen donderdagavond 16 januari hebben de mavo-eindexamenkandidaten van Calvijn Groene Hart hun sectorwerkstuk afgesloten met zeer uiteenlopende presentaties over al even uiteenlopende onderwerpen.

De leerlingen hadden zich, veelal in duo’s, verdiept in onderwerpen als de voor- en nadelen van de bio-industrie, invloed van McDonalds, concurrentiepositie van de Rotterdamse Haven, prijzenoorlog tussen supermarkten en het motormerk Ducati.

De examenkandidaten mochten zelf een geschikte vorm geven aan hun presentatie, waardoor er onder andere van alles te proeven, voelen en bekijken viel. Zo werd er zelfs een heuse Ducati motor voor het klaslokaal gereden. De beoordelende docenten hebben prachtige cijfers kunnen uitdelen en natuurlijk hebben de leerlingen ook genoten van het welverdiende applaus van alle aanwezigen, onder wie uiteraard de vele ouders.

Calvijn is vanzelfsprekend trots op deze mavo-leerlingen die evenals de vwo- en havo-leerlingen prachtige presentaties ter afronding van hun sector- dan wel profielwerkstuk hebben gehouden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Calvijn Groene Hart, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »