Schoolfeest Calvijn Groene Hart gewonnen door Kim

BARENDRECHT – Kim Zoontjes heeft begin juli dankzij een wedstrijd in de jongerenkrant ‘7Days’ een schoolfeest gewonnen voor alle leerlingen van klas 2 van het Calvijn Groene Hart. Afgelopen vrijdagavond vond het feest in tropische sferen plaats bij de school.

Kim won het feest via een prijsvraag in de jongerenkrant. Toen ze het afgelopen schooljaar haar rapport in ontvangst nam op school werd ze ook verrast door de firma Honig met een taart en de aankondiging van het schoolfeest. Honig had de wedstrijd uitgeschreven.

Tropisch

De leerlingen zijn vrijdagmiddag buiten begonnen met het feest. Op het buitenterrein van de school was een tropisch feestje opgezet en het zonnetje maakte het plaatje compleet. Voor de leerlingen was er uiteraard een DJ aanwezig, maar ook een foodtruck en photobooth. Halverwege de avond is het feest voortgezet in de aula van de school.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »