Kerstmarkt, disco en Glazen Huis bij Focus Beroepsacademie voor Serious Request

BARENDRECHT – [Foto’s] Docenten en leerlingen van de Focus Beroepsacademie hebben zich vandaag (Dinsdag 20 december 2016) ingezet voor 3FM Serious Request: Laat ze niet stikken. Serious Request zamelt dit jaar geld in voor de hulp aan kinderen met een longziekte in Afrika. De Focus Beroepsacademie steunt deze actie.

Vier docenten zitten momenteel opgesloten in het ‘Focus Beroeps Glazen Huis’. Vanochtend (Dinsdag 20 december 2016) werden ze hierin opgesloten en morgenochtend (Woensdag 21 december 2016) (24 uur later) mogen ze er pas weer uit.

Glazen huis, kerstmarkt en disco

In het ‘glazen lokaal’ van de school kunnen leerlingen langskomen om, tegen betaling, bijvoorbeeld een potje FIFA met de docenten te spelen. Vanavond (Dinsdag 20 december 2016) werd er ook een kerstmarkt en loterij georganiseerd om geld op te halen voor het goede doel. Aansluitend was er voor leerlingen een kerstdisco in de grote hal van de school.

Morgenochtend om 11:00 uur worden de docenten, na een nachtje doorhalen, weer uit het Glazen Huis gehaald. Dan zal ook het totaalbedrag voor Serious Request bekend worden gemaakt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »