Leerlingen Calvijn spelen musical Annie

BARENDRECHT – Vorige week verzorgden de mavo-leerlingen van Calvijn Groene Hart, die drama in hun vakkenpakket hebben gekozen, traditiegetrouw weer een spetterende musical. Dit keer was voor Annie gekozen. Haar belevenissen als wees bleken bij jong en oud tot de verbeelding te spreken en zorgden voor veel enthousiasme.

De musical was zeer professioneel vormgegeven. De Calvijnleerlingen dansten, zongen en acteerden erop los. Bovendien hadden de leerlingen uit 3vwo voor een geweldig decor inclusief heuse film gezorgd.

Prijswinnaars

Na de première van maandagavond en een reguliere voorstelling kwamen op dinsdagmiddag de prijswinnaars van de traditionele Calvijnsinterklaaskleurwedstrijd samen met hun klas van de voorstelling genieten. De spelers vonden deze voorstelling er qua sfeer bovenuit springen door de pure en enthousiaste reacties van de basisschoolkinderen. Ook de leerkrachten en ouders die de groepen begeleidden, waren vol lof. De musical was dus weer een groot succes.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »