Groots examengala voor Daltonleerlingen

BARENDRECHT – [Video] Afgelopen vrijdag werden de examenkandidaten van het Dalton Lyceum Barendrecht na afloop van alle examens getrakteerd op een geweldig feest in Zaal Staal in het WTC in Rotterdam. Deze prachtige zaal, waar vroeger de vergaderingen van de Kamer van Koophandel plaatsvonden, had van zichzelf al zoveel allure dat de in totaal 355 leerlingen hun ogen uitkeken.

Bij binnenkomst werd iedereen die via de rode loper de zaal betrad, verwelkomd met een heerlijk alcoholvrij cocktail, wat ook bijdroeg tot het feestelijke karakter van de avond. Alle leerlingen en docenten hadden weer hun best gedaan om zo mooi mogelijk uitgedost op het feest te verschijnen en docente Gerry Faber zorgde ervoor dat deze inspanningen op foto werden vastgelegd.

Gymdocent en DJ, Erik Both, zorgde voor de muzikale omlijsting van de avond. Ook was er van live muziek te genieten, want halverwege het feestgedruis kregen de leerlingen nog een kort en krachtig verrassingsoptreden van een aantal docenten, dat samen de Dalton Live Band vormt.

Al met al was het weer een avond waar de leerlingen met veel plezier op terug kunnen kijken. Nu is het wachten op de examenuitslag die op donderdag 16 juni bekend wordt gemaakt. Hopelijk is er dan weer voor alle examenkandidaten een reden om een feestje te vieren, namelijk de officiële diploma-uitreiking die begin juli op school zal plaatsvinden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »