Drogisterij-Parfumerie Van Weijen sluit na 83 jaar het familiebedrijf

BARENDRECHT – De familie Van Weijen heeft besloten om na 83 jaar het familiebedrijf te gaan sluiten: “In deze slechte, onzekere tijd voor de detailhandel is het voor ons niet langer mogelijk om nog door te gaan. Onze beslissing om zelf te stoppen is weloverwogen genomen.

Familiebedrijf

De drogisterij, parfumerie en beautysalons van Van Weijen, gevestigd aan de Middenbaan 77, zijn afgelopen woensdag (1 juli) gestart met de uitverkoop: 25% korting op alle producten.

Familie Van Weijen: “Senior gaat met pensioen en de kinderen gaan door in een andere omgeving. Wij willen onze vaste klanten alvast heel hartelijk bedanken voor hun jaren lang trouw bezoek.

Papieren cadeaubonnen van Van Weijen zijn nog inwisselbaar tijdens de uitverkoop. Pour Vous cadeaupasjes blijven daarna geldig in andere Pour Vous winkels. De Beautysalons zijn t/m 31 juli geopend. De afspraken daarna komen te vervallen.

Drogisterij van Weijen

Drogisterij van Weijen in 1932 opgericht door Dhr. Van Weijen sr. Klein begonnen maar sindsdien uitgegroeid tot een moderne onderneming.

Wij zijn vandaag (Vrijdag 3 juli 2015) voor het laatst geopend!!Kom daarom nog snel even kijken en profiteer van de 60% Korting!!

Posted by Drogisterij-Parfumerie Van Weijen on zaterdag 1 augustus 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »