Nieuw op de Middenbaan: Pongsri Thai Massage

BARENDRECHT – Binnenkort opent “Pongsri Thai Massage” de deuren van een nieuwe Thaise massagesalon op de Middenbaan in Barendrecht. De salon zal zich vestigen aan de Middenbaan 55a, waar tot enkele maanden geleden Huijgen Makelaardij was gevestigd. De makelaardij is recent echter één deurtje opgeschoven naar het voormalige pand van een bruidswinkel.

In het pand van de nieuwe massagesalon wordt al enkele maanden geklust. Een openingsdatum is nog niet bekend. Update 16 juli 2024: De salon is vandaag (Zaterdag 6 juli 2024) officieel geopend.

Pongsri Thai Massage

Bij Pongsri kun je te zijner tijd terecht voor o.a. een Thai Massage (“Nuad Thai”), Yoga Massage, Olie- en ontspanningsmassage, kruidenstempel massage, voetreflex massage, hot stone massage, anti-stress massage (hoofd/nek/schouder en rug) en duo massages. De meeste massages duren één, anderhalf of twee uur. Alleen de anti-stress en Voetreflex massage is ook beschikbaar voor een half uur.

Wij bieden traditional Thai massages aan. Wij hebben verschillende behandelingen waar u uit kunt kiezen. De massagebehandelingen zijn bedoeld om toekomstige pijn te voorkomen en tegen te gaan, maar ook om huidige pijn te verbeteren. Met massage kunnen wij u helpen bij het behandelen en verlichten van bepaalde spierspanningen als gevolg van ziekten, leeftijd of andere lichamelijke activiteiten.

De salon is op het moment van publicatie nog niet geopend, maar na de opening zal de salon alle dagen van de week geopend zijn van 10:00 uur ‘s ochtends tot 20:00 uur ‘s avonds.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »