MediaMarkt opent woensdag 22 nov nieuwe winkel in Barendrecht

BARENDRECHT – Na het recente faillissement van elektronicawinkel BCC heeft de MediaMarkt een aantal vestigingen overgenomen. Eén van deze winkels betreft de BCC op de Reijerwaard in Barendrecht. De MediaMarkt zal de nieuwe winkel in Barendrecht aanstaande woensdag feestelijk openen. Afgelopen dagen wordt er al hard gewerkt in de winkel om deze in gereedheid te brengen voor Black Friday koopjesjagers.

De transformatie van de winkel zal nog langer duren. Momenteel hangen er nog overal logo’s en reclameborden van de BCC, deze zullen op termijn ook worden gewijzigd in MediaMarkt: ‘We zorgen ervoor dat we klaarstaan voor onze klanten in de plaatsen waar we nieuwe winkels openen. Maar de inrichting die je van een nieuwe MediaMarkt verwacht vergt iets meer voorbereiding. Daar gaan we de komende periode keihard aan werken.

De winkelketen heeft voor de vestiging in Barendrecht ook nog diverse vacatures open staan. Voor de nieuwe winkels (Barendrecht is één van de 7 nieuwe locaties in Nederland) wordt nog personeel geworven en de voormalige BCC-werknemers zijn meer dan welkom, zo bevestigt Remko Rijnders, CEO van MediaMarkt Benelux

De officiële opening van MediaMarkt Barendrecht zal plaatsvinden op woensdag 22 november om 10:00 uur aan de van ‘t Hoffstraat 30 (voormalige pand BCC).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »