TUI reisbureau vervangt failliete D-reizen op de Middenbaan

BARENDRECHT – Vier maanden geleden werd D-reizen failliet verklaard. Naast het D-reizen reisbureau op de Middenbaan in Barendrecht sloten nog ruim 250 D-reizen vestigingen in Nederland de deuren vanwege het faillissement. Zo’n 150 winkels werden overgenomen door Prijsvrij. De voormalige reiswinkel op de Middenbaan heeft echter een andere nieuwe eigenaar gekregen, eveneens een aanbieder van vakantiereizen.

Reisorganisatie TUI heeft deze week intrek genomen in het winkelpand aan de Middenbaan 71. De hele achtergebleven inventaris van D-Reizen is deze week uit het pand gehaald en het nieuwe TUI logo is aan de winkel gehangen.

Update 23 aug: In oktober zal het reisbureau de deuren openen aan de Middenbaan. “Het TUI logo, de welbekende TUI smile, hangt inmiddels aan de gevel en de komende weken wordt er hard gewerkt om dit voormalige pand van d-reizen klaar te maken voor de opening. Een enthousiast team van ervaren reisprofessionals staat in de startblokken om klanten te adviseren en te helpen bij het samenstellen en boeken van de mooiste reizen. Er is een ruime keuze uit het eigen aanbod van TUI maar ook reizen van andere aanbieders zijn bij TUI Barendrecht te boeken.

Diane Oostendorp, Retail Regio Manager TUI: ‘We merken dat zeker in deze tijd onze klanten veel waarde hechten aan persoonlijk contact en advies. Het is fijn als er dan een reisbureau in de buurt is waar je heen kunt met al je vragen. En dat kan vanaf oktober dus ook bij TUI Barendrecht. Loop gerust een keer binnen, de koffie staat klaar!’ Iedereen is tijdens openingstijden van harte welkom. Een afspraak maken is niet nodig maar kan uiteraard wel. Liever digitaal contact? Dan is er de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek via videobellen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »