Sushi Time opent begin mei een nieuwe vestiging aan 't Vlak in Barendrecht

BARENDRECHT – Sushi Time opent begin mei een nieuwe vestiging in het centrum van Barendrecht. De keten met zo’n 15 vestigingen door heel Nederland werkt momenteel aan de bouw van de sushiwinkel (afhaal en bezorging) aan ‘t Vlak 13.

In dit pand zat tot vorige week de damesmodewinkel Diva’s Only. Deze winkel heeft sinds 19 maart definitief de deuren gesloten aan ‘t Vlak, maar is online en met een showroom in Ridderkerk doorgegaan. Sushi Time zal intrek nemen in één deel van het voormalige pand van Diva’s Only.

Sushi

Sushi Time Barendrecht is momenteel nog in aanbouw. De opening staat gepland voor begin mei. Bij Sushi Time kun je onder andere terecht voor verse sushi, pokebowls, sashimi en warme snacks.

Sushi Time over de nieuwe winkel: “Bij dit mooie pandje aan het Vlak zal je snel de allerlekkerste sushi kunnen afhalen en vanuit deze vestiging gaan we ook in Barendrecht en omgeving bezorgen. Deze nieuwste vestiging van Sushi Time zal worden gerund door Ikram & Siham Hazioun. Deze 2 zussen zijn we momenteel aan het klaarstomen en trainen om van deze Sushi Time vestiging een succes te maken en ze hebben veel zin in het openen van deze nieuwe vestiging.

Sushidag

In alle Sushi Time vestigingen geldt “WOENSDAG = SUSHIDAG” en dit zal ook in Barendrecht worden doorgevoerd: Op woensdagen krijgen klanten 50% korting op sushimenu’s en boxen.

Foto: De locatie aan ‘t Vlak waar Sushi Time Barendrecht komt, rechts in de afbeelding: Een aantal producten van Sushi Time (via: Sushi Time)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »