Nieuwe winkel in de Dorpsstraat: Meubelzorg

BARENDRECHT – Gisteren (Vrijdag 20 november 2020) heeft ‘Meubelzorg’ de deuren van een nieuwe winkel geopend aan de Dorpsstraat 74 in Barendrecht. De winkel is gevestigd in het voormalige pand van Vos India Meubelen, die eind september vertrok uit het pand.

In anderhalve maand tijd is het pand omgebouwd naar een winkel voor sta-op-stoelen en relaxfauteuils. De winkel in Barendrecht is het derde filiaal van Meubelzorg in Nederland.

Meubelzorg

Zorg voor meubelen én uw zitcomfort, dat is waar wij voor staan. Lekker zitten, relaxen en opladen in luxe sta-op-stoelen, relaxfauteuils en relaxbanken. Voor elk moment een perfecte match die volledig op uw persoonlijke behoeften is afgestemd. En daarbij mag u meubels van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs verwachten, beloofd!“, zo omschrijft de onderneming zichzelf.

Meubelzorg maakt de stoelen op maat, maar om de stoelen uit te kunnen proberen kun je sinds gisteren (Vrijdag 20 november 2020) ook terecht in de winkel in Barendrecht. Zo kun je de stoel eerst uitproberen. Online bestellen is eveneens mogelijk.

Openingstijden

De openingstijden van Meubelzorg aan de Dorpsstraat, zoals vastgesteld op zaterdag 21 november:

  • Maandag: 12:00 – 17:00 uur
  • Dinsdag t/m zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
  • Zondag: Gesloten


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »