4Suze opent nieuwe grotere winkel in voormalige pand van Onnink aan de 2e Barendrechtseweg

BARENDRECHT – Bloemist 4Suze heeft vanochtend (Vrijdag 27 september 2019) officieel de deuren geopend van de nieuwe winkel in het voormalige pand van Onnink aan de 2e Barendrechtseweg. De nieuwe winkel werd vanochtend (Vrijdag 27 september 2019) om 8:30 feestelijke geopend door medewerkers in het bijzijn van familie, vrienden en de eerste bezoekers.

De winkel is vandaag (Vrijdag 27 september 2019) tot 21:00 uur geopend (koopavond). Vandaag (Vrijdag 27 september 2019) en ook morgen (Zaterdag 28 september 2019) nog morgen (Zaterdag 28 september 2019) zijn er extra aanbiedingen op bepaalde items.

4Suze

De nieuwe winkel, gevestigd aan de 2e Barendrechtseweg 184, is bijna twee keer zo groot als de vorige winkel: van 400 naar 700m² winkeloppervlak. Door deze extra ruimte kon het assortiment worden uitgebreid en was er meer ruimte voor luxere en ook grotere producten, zoals tafels, zo vertelt André Gaal van 4Suze. Daarnaast worden er nu tassen en kledingstukken verkocht van Zusss.
Terwijl André de veranderingen toelicht wordt hij onderbroken door één van de vele klanten die de nieuwe winkel bekijken: “Het is hier alleen maar genieten als je binnenkomt.Het is heel ruim en overzichtelijk. Ik wens jullie heel veel succes.

Verbouwing

De verbouwing van het voormalige winkelpand van Onnink begon in juni. De laatste spullen zijn gisteravond (Donderdag 26 september 2019) vanuit de oude winkel aan de 2e Barendrechtseweg 308 verhuisd naar de nieuwe winkel. Hoewel de winkel van binnen al helemaal is ingericht zullen er de komende tijd nog werkzaamheden worden uitgevoerd aan de gevel van het pand.

Bezoekers kunnen direct voor de deur parkeren, hun auto neerzetten aan de Kerkweg óf ze kunnen terecht op het parkeerterrein van de Bethelkerk, waarmee een overeenkomst is gesloten zodat klanten van 4Suze hier mogen parkeren.

Artikelfoto (links): Medewerkers van 4Suze in de nieuwe winkel (Via: 4Suze)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »