Van Asperen Schoenenspeciaalzaak aan de Middenbaan failliet, winkel gesloten

BARENDRECHT – Schoenenspeciaalzaak Van Asperen aan de Middenbaan 33 is vorige week failliet verklaard. De winkel is gesloten en klanten worden doorverwezen naar de vestiging van Van Asperen in Den Haag, alleen de vestiging in Barendrecht is failliet verklaard. Van Asperen had sinds 2012 een vestiging in Barendrecht.

Het faillissement werd vorige week dinsdag (2 oktober) uitgesproken door de Rechtbank Rotterdam. ‘Voetzorgcentrum Barendrecht’, dat onder deze handelsnaam binnen dezelfde besloten vennootschap actief was, is eveneens failliet verklaard.

Faillissementen op de Middenbaan

Passanten van de winkel Van Asperen worden via een briefje op de winkel geinformeerd over de sluiting: “Wij zijn wegens reorganisatie gesloten”. Deze zelfde tekst is ook te vinden op de deur van Middenbaan 85: Restaurant Le Bonheur werd vorig maand (dinsdag 18 september) eveneens failliet  verklaard door de Rechtbank Rotterdam. Beide panden zijn momenteel gesloten. De Facebookpagina en website van Le Bonheur zijn inmiddels offline gehaald. Bezoekers van Van Asperen worden doorverwezen naar de vestiging aan de Kneuterdijk 4 in Den Haag.

Update 19 okt: Le Bonheur gaat een doorstart maken met een nieuwe eigenaar: Nieuwe toekomst voor Le Bonheur dankzij doorstart met Lust-twist: ‘Bonheur by Lust’

Update 2 nov: Van Asperen blijkt zelf het faillissement te hebben aangevraagd. De winkel was de afgelopen jaren al niet meer winstgevend.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »