Taxi Bakker BV uit Barendrecht stopt na 40 jaar met al haar vervoersactiviteiten

BARENDRECHT – Na meer dan veertig jaar stopt Taxi Bakker BV uit Barendrecht over twee maanden met al haar vervoersactiviteiten. Op dinsdag 31 juli 2018 gaan de taxi’s van Taxi Bakker voor het laatst de weg op en daarna voorgoed de stalling in.

Al die jaren, sinds 1976, hebben alle medewerkers van Taxi Bakker er met plezier en aandacht voor gezorgd dat de klanten veilig, tijdig en comfortabel naar hun bestemming werden gebracht. Door een steeds verder afnemende vervoersvraag, de toenemende concurrentie en grote technologische veranderingen in de taxibranche is er geen toekomstperspectief voor een familiebedrijf, waar kwaliteit en service nog voorop staan.

Taxi Bakker: “Alle opdrachtgevers, klanten, toeleveranciers, collega vervoerders, medewerkers en oud –medewerkers bedanken we hierbij voor hun jarenlange vertrouwen, altijd prettige samenwerking en vele mooie jaren. Tot en met 31 juli 2018 zijn wij nog graag uw “gastheer op de weg”.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »