Megastore Babypark opent in juli winkelpand naast de IKEA, zoekt nog personeel

BARENDRECHT – Babypark opent in juli 2018 een nieuwe megastore op bedrijventerrein Vaanpark in Barendrecht. De megastore in babyspullen zal zich vestigen in het voormalige winkelpand van de Zuiderster. Het pand aan de Aalborg 15 is bijna 9.500m² groot en heeft 320 eigen parkeerplaatsen. In het pand wordt al druk geklust voor de opening.

Babypark heeft momenteel 9 megastores in Nederland, Barendrecht wordt nummer 10. De winkel biedt een ruime keus aan kinderwagens, kinderstoelen, speelgoed en meubels voor de babykamer: “In onze megastores vind je alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter.”

Personeel gezocht

Vanuit de nieuwe locatie wil babypark het gebied ten zuiden van Rotterdam gaan bedienen. Babypark: “Onze nieuwe vestiging bevindt zich op een toplocatie aan de A29 naast de drukbezochte IKEA. Om deze groei te realiseren zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Heb jij zin om met ons deze uitdaging aan te gaan?

De winkel is nog op zoek naar: Gastheren en -vrouwen, horecamedewerkers, verkoopsters (m/v), een kok, zaterdag verkopers (m/v), baliepersoneel, caissières, interieurverzorgers en magazijnmedewerkers (vacatures).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »