Nieuwe eigenaar voor Bruna Barendrecht op Carnisse Veste

BARENDRECHT – Bruna Barendrecht is in andere handen overgegaan, al zullen de klanten daar in de serviceverlening niets van merken. Wilma en Dick Jonkers, sinds jaar en dag franchisenemers bij de landelijke keten, hebben hun belang in de winkel overgedaan aan de zelf uit Barendrecht afkomstige Monique Rijsdijk.

Ik vind het heerlijk om in mijn woonplaats eigenaar te kunnen zijn van de Bruna,” zegt de 47-jarige Monique, die ook Bruna Rotterdam Hesseplaats als franchisenemer exploiteert. “Dat voelt vertrouwd en geeft het net een beetje extra glans. Dus heb ik meteen mijn kans gegrepen toen duidelijk werd dat Wilma en Dick, de vorige eigenaars, vanwege hun leeftijd wilden gaan afbouwen.

Bruna

De formule van Bruna past Monique Rijsdijk, met zoveel keuze in assortiment dat klanten er zelden met lege handen weer vertrekken. Zij komen vaak voor boeken en tijdschriften, maar ook weten ze de winkel te vinden voor papier en schrijfwaren, staatsloten, lotto, krasloten en cadeau- en wenskaarten.

Monique is niet van plan op korte termijn veranderingen door te voeren in de voor haar nieuwe vestiging. “De winkel staat er goed bij, inrichting en uiterlijk zijn in 2017 nog gemoderniseerd. Het bestaande team kent de klant en doet het prima, dus werk ik graag samen verder. Dat is natuurlijk voor klanten ook fijn, want die kunnen ondanks de eigenarenwissel nog steeds terecht bij de vertrouwde medewerkers.

Om te vieren dat Bruna Barendrecht in andere handen is overgegaan, is Monique gestart met het sponsoren van het voetbalteam van meisjes onder de 15 jaar van BVV.

Foto: Archieffoto van de winkel (2015)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »