Black Friday bij supermarkt Dirk aan het Muziekplein: Stormloop op goedkoop bier, Dubbelfris en andere koopjes

BARENDRECHT – Om 08:00 uur vanochtend (Vrijdag 24 november 2017) gingen de deuren open bij de Dirk supermarkt aan het Muziekplein voor Black Friday. Een grote groep koopjesjagers stond klaar om producten met grote kortingen aan te schaffen bij de supermarkt. “Binnen een half uur waren alle Black Friday aanbiedingen uitverkocht“, aldus de Dirk.

Toen de deuren open gingen was het dringen geblazen voor de diverse Black Friday aanbiedingen: waterkokers, boormachines, koffiezetapparaten, rookworsten, sokken en nog veel meer aanbiedingen waren al snel uitverkocht. Klanten van de Dirk aan het Muziekplein liepen met opvallend grote hoeveelheden bier (tray voor €8.99 ipv €17.49), Dubbelfris (2 voor €1) en soms met meerdere koffiezetapparaten de winkel weer uit. Niet iedereen was op de hoogte van de Black Friday deals en keken vol verbazing rond wat er gaande was: ‘Heeft dit misschien iets met Silly Saturday te maken?‘, vroeg een verbaasde vrouw zich af.

Black Friday bij supermarkt

Marcel Huizing, directeur Dirk: “Ik had wel verwacht dat het een succes zou worden, Black Friday bij Dirk. Maar dat deze aantallen binnen een half uur uitverkocht zouden zijn in alle winkels, gaat alle verwachtingen te boven. Duizenden aantallen van de artikelen waren ingekocht en beschikbaar in de winkels. Het zijn aantallen wat voor een weekaanbieding ruimschoots voldoende is, maar nu zo massaal verkocht werden dat het binnen een half uur uitverkocht was. Ik vind het spijtig dat we veel klanten vandaag (Vrijdag 24 november 2017) moeten teleurstellen omdat de artikelen inmiddels zijn uitverkocht. Onze inkopers zijn meteen aan het werk gegaan om de desbetreffende artikelen opnieuw te kunnen inkopen met als doel deze actie binnenkort nogmaals aan te kunnen bieden.

Black Friday heeft een aantal jaren geleden zijn intrede gedaan in Nederland. Hoewel deze feestelijke koopjesdag een Amerikaanse traditie is, zijn er tegenwoordig ook diverse Nederlandse retailers die op deze koopgekte inspelen. “Echter is Dirk de eerste supermarkt in Nederland die op het gebied van Food mee doet aan deze gigantische uitverkoop“, aldus de supermarktketen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »