Cadeauwinkel Joy sluit na zeven jaar aan het Onderlangs de deuren

BARENDRECHT – [Foto’s] Christelijke Cadeauwinkel Joy aan het Onderlangs zal deze maand na zeven jaar haar deuren sluiten. Tot de sluiting op 25 mei 2017 is er een opheffingsuitverkoop, oftewel: de hele winkel moet leeg.

Een vrijwilligster uit de winkel geeft aan dat multimedia en andere alternatieven voor boeken en CD’s ervoor hebben gezorgd dat de winkel niet meer kan blijven bestaan. De verkoop van deze spullen en de cadeauartikelen staan niet meer in verhouding met de huur.

Cadeauwinkel

Het idee voor de winkel is 7 jaar geleden voortgekomen uit een afstudeerproject van twee studenten. Naast een cadeauwinkel fungeerde het pand ook als ontmoetingsplek, zo vertelt de medewerkster. Er kwamen regelmatig (vaste) gasten langs voor een kopje koffie en iets te eten, voor gebedsavonden en om gezamenlijk over God te praten. De vrijwilligster betreurt het verlies hiervan nu de winkel moet sluiten. Er wordt dan ook nog gezocht naar iemand die dit initiatief zou kunnen voortzetten.

Met het vertrek van de winkel zal ook de gratis straatbieb aan de gevel van de winkel verdwijnen. Mogelijk wordt deze op een later moment in de omgeving opnieuw opgehangen.

Opheffingsuitverkoop korting

Tijdens de uitverkoop kun je 3 producten halen, 2 betalen. Hoe meer artikelen je koopt, hoe meer er gratis zijn: 10 halen, 6 betalen; 15 halen, 8 betalen; 20 halen, 10 betalen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »