Eetcafé Den Pimpelaer officieel geopend

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Zaterdag 4 maart 2017) vond de officiële opening plaats van Eetcafé Den Pimpelaer aan het Doormanplein: “Aan de voorzijde van het café den Pimplaer treft u ons nieuwe eetcafé. Bij eetcafé Den Pimpelaer kunt u terecht voor een gezellig diner in het oude centrum van Barendrecht.

De opening werd gisteravond (Zaterdag 4 maart 2017) gevierd met gasten uit Café Den Pimpelaer. Na het sabreren van een fles champagne werd het lint officieel doorgeknipt en mochten de gasten naar binnen. Voor iedereen stond er een glaasje prosecco klaar.

Het eetcafé is sinds afgelopen woensdag open. De openingstijden (zoals vastgesteld op zondag 5 maart 2017) zijn van woensdag tot en met zondag 17:00 tot 22:00 uur. Reserveren is aan te raden (maar niet noodzakelijk) en kan door te bellen naar 0180 – 619 722 of bij één van de medewerkers in het café.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »