Foto Klein, Oosteinde/Dierensteinweg, Barendrecht

BARENDRECHT – Foto Klein, verkoper van voornamelijk foto, video, tv en audio gerelateerde producten, heeft vandaag (Vrijdag 29 januari 2016) haar deuren gesloten gehouden. Bij het hoofdkantoor langs de Dierensteinweg in Barendrecht, waar ook een showroom (XL filiaal) is gevestigd, bleven de hekken ook gesloten.

Volgens een anonieme Foto Klein medewerker is de winkel failliet, zo schrijft RTV Rijnmond vanmiddag. Dit zou gisteravond (Donderdag 28 januari 2016) tegen het personeel zijn verteld. Dit kan nog niet officieel bevestigd worden.

Gesloten

Klanten die vandaag (Vrijdag 29 januari 2016) aan het Oosteinde voor een dicht hek stonden beklagen zich inmiddels via de Facebookpagina van het bedrijf. Zowel online als telefonisch heeft het bedrijf nog geen reactie gegeven. De winkel in Barendrecht zou tot vanavond (Vrijdag 29 januari 2016) 21:00 uur geopend zijn. Op een briefje op het hek staat dat de winkel in ieder geval vandaag (Vrijdag 29 januari 2016) gesloten is. Wat er daarna zal gebeuren is vooralsnog onduidelijk.

Op het afgesloten terrein staat momenteel in ieder geval nog één auto. In het kantoordeel van het pand lijkt iemand aanwezig te zijn.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »