Video uit 2005: Afscheidstaptoe voor burgemeester Th. van de Wouw

BARENDRECHT – [Video] Op zaterdagavond 2 juli 2005 organiseerde de speciaal daarvoor opgerichte stichting “Adieu Thieu“ een grote taptoe als afscheidscadeau voor de vertrekkend burgemeester Thieu van de Wouw van Barendrecht.

Langs de randen van het plein voor het gemeentehuis  waren tribunes gebouwd voor de vele belangstellenden. Het zo omsloten plein leek daardoor op een stadion waarin de deelnemende orkesten alle ruimte hadden om hun muzikale show op te voeren.

Optredens

Met Gregor Bak als spreekstalmeester, treden de Harmonievereniging van Barendrecht en Andrumaline op, alleen of samen met het Tamboer- en Trompetterskorps Euroband uit Rotterdam, de Rijmondband uit Schiedam. En Tempo uit Empel zorgde met een Brabantshow voor een vrolijke noot.

Bekijk hier het videoverslag van “Adieu Thieu”, samengesteld door Bas Romeijn.

Zie ook: Video van de lasershow als afscheid van burgemeester Th. van de Wouw:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Historie


Video: Bas Romeijn, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »