Verzin jij de leukste naam voor de nieuwe mascotte van De Kleine Duiker?

BARENDRECHT – Recreatieboerderij De Kleine Duiker heeft een mascotte: een lief zacht lammetje. Maar hoe heet het lammetje eigenlijk? Dat mag jij bedenken!

Leuke naam

Welke naam past goed bij een lammetje op een boerderij? In ieder geval moet de naam makkelijk uit te spreken en te schrijven zijn. En liefst een naam die je goed kunt onthouden. Doe je ook mee? Stuur je reactie vóór 1 augustus naar communicatie [@] dekleineduiker.nl. Ben je 14 jaar of jonger en bedenk jij de winnende naam, dan win je een ponyritje voor twee personen. Ben je 15 jaar of ouder, dan kun je kiezen uit een kanotrip voor twee personen of een les geiten melken van de boer.

Word vriend en steun de boerderij!

Je kunt de mascotte kopen voor € 10 en op die manier de boerderij steunen. Maar je kunt ook vriend worden van De Kleine Duiker voor € 10 per jaar. Je krijgt dan vier keer per jaar een nieuwsbrief. Word je goede vriend voor € 25 euro, dan krijg je voor € 2,50 muntjes bij een evenement en bij aanschaf van de mascotte krijg je de tweede gratis. En wie gouden vriend wordt en € 50 per jaar bijdraagt, krijgt naast € 5 aan evenementenmuntjes de mascotte gratis! De knuffel voelt heel zacht aan en rammelt als je hem schudt. Natuurlijk is hij veilig voor kinderen en je kunt kiezen uit een model met blauwe of met roze details.

Foto: Anja Markus / De Kleine DuikerBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »