BARENDRECHT – [Foto’s] De strijd om de titel zakenvrouw BAR 2014-2015 is in volle gang. Ruim 20 vrouwelijke ondernemers uit de BAR regio werden de afgelopen maand genomineerd. Tijdens Business Meets Rabo maakte de voorzitter van de jury, Steven Enneman, de vijf finalisten bekend.

De genomineerden zijn:

  • Barbara Stoopmam; Nouveau Consultancy
  • Marinel van Walsum; Professionals4Technology
  • Kim Wijers; Ficaria
  • Annemieke Casteelen; Romar LED Design
  • Jolanda Rhemrev-den Otter; LCS Piping

BAR

Alle finalisten wonen, werken en leven in de BAR regio. Alle genomineerden werden in de eerste ronde beoordeeld op hun ondernemerschap. Gekeken werd naar hun zakelijke successen, onderscheidend vermogen, maatschappelijke betrokkenheid en het versterken van de werkgelegenheid.

Jury

De jury Zakenvrouw BAR bestaande uit Steven Enneman, Danielle de Wilde, Jan Willem van Hellemond, Birgitta Heasakkers, Kees van’t Zelfde, Mieke van Ginkel, Marielle van de Erve en Gerrit Geeve gaan op 17 november in gesprek met de vijf finalisten waarna de bedrijfsbezoeken volgen. Zij worden uitgebreid beoordeeld op hun ondernemers kwaliteiten. Woensdag 21 januari 2015 weten we wie het stokje over zal nemen van Danielle de Wilde en zich de Zakenvrouw BAR 2014-2015 mag noemen.

Vrouwelijke ondernemers

Vrouwelijke ondernemers zijn van groot belang voor de lokale economie in de BAR regio (Barendrecht-Albrandswaard-Ridderkerk). Vrouwelijke ondernemers brengen balans in de ondernemerswereld en zij zijn economisch van belang, ook als werkgever.
 De zakenvrouw BAR verkiezing stimuleert het vrouwelijk ondernemerschap en maakt de kwaliteit van de vrouwelijke ondernemers zichtbaar. Kijk voor meer informatie op zakenvrouwbar.nl

Foto’sBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »