Heroes of the Cruyff Court sport- en spel activiteiten op Campus Lagewei

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Vrijdag 9 april 2021) vonden op en rond het Cruyff Court op de Campus Lagewei diverse sport- en spelactiviteiten plaats voor kinderen uit Barendrecht. Jongeren van 14 tot 17 jaar hebben de afgelopen periode een training gevolgd bij de Buurtsportcoach in Barendrecht. De eindopdracht van dit traject is het organiseren van een sportactiviteit voor kinderen op het Cruyff Court.

Kinderen uit de groepen 7 en 8 en uit de eerste klassen konden gisteren (Vrijdag 9 april 2021) deelnemen aan deze activiteiten. Er werd o.a. gevoetbald en er stonden springkussens.

Heroes of the Cruyff Court

Het programma Heroes of the Cruyff Courts heeft als doel jongeren een rolmodel te laten zijn voor hun wijk en ze langdurig betrokken te houden bij zowel de wijk als het Cruyff Court. Met het project worden Cruyff Foundation Coaches opgeleid, die vervolgens jongeren in de wijk begeleiden om een sportevenement te organiseren voor kinderen in de wijk.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »