Trein (Sprinter) op Station Barendrecht

BARENDRECHT – De werkzaamheden aan het spoor, waardoor sinds afgelopen donderdagavond  geen treinen vanaf station Barendrecht rijden, lopen mogelijk uit tot maandagochtend. De NS weet nog niet of de treinen morgenochtend (Maandag 16 november 2020) weer kunnen rijden. ProRail kampt met tegenslagen bij het vervangen en verwijderen van wissels tussen Rotterdam en Dordrecht plaatsvinden:

Zo zijn we meer tijd kwijt aan kabelwerk en het stabiel leggen van het spoor dan gedacht. Daardoor kunnen de treinen tussen Rotterdam Centraal en Zwijndrecht op maandag 16 november niet zoals gepland gaan rijden. De verwachting is dat we op zijn minst in de ochtend nog aan het werk zijn“, aldus ProRail.

Update 2: Tot in ieder geval 10:30 uur zullen de bussen ipv treinen rijden op het traject.
Update: De NS geeft aan dat er in ieder geval tot 08:00 uur ‘s ochtends geen treinen zullen rijden op het traject. Tot die tijd worden er bussen ingezet.

Update reisplanner

De NS verwacht vanavond (Zondag 15 november 2020) om half tien meer te kunnen zeggen over een eventuele aanpassing in de dienstregeling: “Op dit moment is het nog niet duidelijk of morgen (Maandag 16 november 2020) de treinen weer kunnen rijden en hoe lang de eventuele uitloop zal duren. Hierover hopen we rond 21:30 uur meer te kunnen vertellen, waarop we kunnen starten met het aanpassen van de reisplanner.

Als de treinen morgenochtend (Maandag 16 november 2020) nog niet kunnen rijden, zet de NS bussen in voor reizigers.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »