Basketbalmeiden maken en verkopen lekkernijen in De Driesprong, opbrengst voor koala's in nood in Australië

BARENDRECHT – In Sporthal de Driesprong kun je vandaag (Zaterdag 25 januari 2020) diverse lekkernijen kopen. De opbrengst wordt aan een goed doel geschonken. De koekjes en (cup)cakes zijn zelf gemaakt door het meiden basketbalteam V12-1 van CBV Binnenland: Hannah, Iva, Dewi, Nikki, Aimée, Pina, Joska, Emma, Jaylinn, Romy, Lysanne en Sara.

De hele dag staan de meiden in de kantine (De Tippinn) van de Driesprong om de hapjes te verkopen. Alle opbrengst gaat naar de koala’s in nood in Australië. De actie werd vanochtend (Zaterdag 25 januari 2020) al ontzettend leuk ontvangen door de bezoekers van De Driesprong.

De landelijke (kinder)actie om geld op te halen voor de koala’s in nood, vanwege de bosbranden in Australië, staat op dit moment al op €68.612. Organisator Wereld Natuur Fonds: “Australië staat in brand! Een gebied al bijna drie keer zo groot als Nederland is verwoest. Gewonde en uitgedroogde koala’s hebben dringend medicijnen, voedsel en water nodig. En hun leefgebied moet hersteld worden.

Foto: Een deel van het team in de Driesprong bij de tafel met hapjes.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »