Drie mannen overvallen woning aan de Kraaijenveldleede in Barendrecht

BARENDRECHT – Uit een gerechtelijke uitspraak van ruim 4 jaar geleden, welke afgelopen week openbaar is gemaakt, blijkt dat een overvaller van een woning in Barendrecht 5 jaar celstraf heeft gekregen. De uitspraak is van 21 augustus 2015 voor een woningoverval op vrijdag 20 september 2013 aan de Van der Hoekleede.

De inmiddels 30 jarige man overviel samen met 2 andere mannen op gewelddadige wijze de woning aan de Van der Hoekleede. Ze deden zich voor als bezorger van bloemen, toen de (toentertijd) 61-jarige bewoonster het niet vertrouwde en de deur wilde sluiten, duwden de verdachten zichzelf naar binnen. De vrouw werd op de bank geduwd, er werd een kussen in haar gezicht geduwd, er werd een mes getoond met daarbij de woorden “Ik ga je steken, ik ga je steken“, verdachte is op de vrouw zijn gaan zitten en is er geslagen/gestompt/getrapt, zo blijkt uit de gepubliceerde uitspraak.

De verdachten sloegen met buit op de vlucht , één verdachte kon in de directe omgeving worden aangehouden nadat hij werd gebeten door een politiehond. De twee anderen werden eind september en in december 2013 alsnog aangehouden.

Zie ook: Drie mannen overvallen woning aan de Kraaijeveldleede & Tweede woningovervaller Van der Hoekleede aangehouden in Eindhoven & Derde verdachte overval Van der Hoekleede aangehoudenBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »