Zeer geslaagde 4e editie van Beachtennis Toernooi op Sportpark de Bongerd

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen vrijdag vond de 4e editie plaats van het Barendrecht Beachtennis evenement. Het door vrijwilligers van TVBarendrecht in samenwerking met de buurtsportcoach georganiseerde toernooi (Vivian, Marieke, Wouter en Leon) vond plaats op sportpark de Bongerd.

Met 32 deelnemers was het toernooi volgeboekt. De organisatie bofte met het weer, daar er sprake was van echte beach temperaturen. De deelnemers konden genieten van een heerlijke BBQ en een welkomst sangria.

Er waren twee poules op sterkte ingedeeld, een A poule en een B poule. In de B poule wonnen uiteindelijk Jordy en Sabine de finale. In de A poule waren Vivian en Frank te sterk voor Anouk en Nick. Zij kregen ook de Barendrecht Beach wisselbeker uitgereikt door Leon van der Wilk. Tevens kregen ze prijzen, welke beschikbaar waren gesteld door sponsors Nick Ibiza reizen en Tennis Only. De avond werd afgesloten met een drankje in de kantine van KV Vitesse.

De organisatie kijkt net als de deelnemers tevreden terug op dit evenement. De verwachting is dat volgend jaar een vijfde, lustrum, editie zal worden georganiseerd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »