Calvijn leerlingen halen met dinnershow €4.000 op voor Stichting PiPa

BARENDRECHT – [Foto’s] Klas 2vwo plus van het Calvijn Groene Hart heeft gisteravond (Woensdag 17 april 2019) een cheque van €4.000 kunnen overhandigen aan Stichting PiPa. De leerlingen hadden hiervoor een dinnershow georganiseerd. Het geld dat werd opgehaald met de inschrijvingen en de veilingen tijdens de dinnershow zijn aan Stichting PiPa gedoneerd. Het vijfgangendiner werd door de leerlingen zelf (en begeleiders van de kookclub) gemaakt en uitgeserveerd.

Stichting PiPa: “We zijn veel dank verschuldigd aan in de eerste plaats mevrouw Coraliene van Dijken en haar 16 lieve mentorleerlingen uit klas 2 voor hun algehele inzet bij de organisatie en de uitvoering; verder aan al de overige tientallen vrijwilligers, die hun (veelal flinke) steen bijdroegen; en natuurlijk aan de vele bezoekers, die onder het genot van een heerlijke maaltijd via hun bijdrage dit enorme bedrag mogelijk maakten. Allen bedankt!

Foto van de cheque overhandiging is gemaakt door: Pascal KerpelBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »