22 dec: Kerstwandeling 'Bethlehem in Barendrecht' door de Oranjewijk

BARENDRECHT – Voor de 7e keer mag stichting Hart voor Barendrecht op vrijdag 21 december 2018 de kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’ organiseren. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Deelname is gratis.

Er kan tussen 18.30 tot 19.15 uur worden gestart vanaf de parkeerplaats bij sporthal Aksent (Bachlaan 12), de wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Omdat het aantal parkeerplaatsen beperkt is, roept de organisatie de wandelaars op om indien mogelijk – per fiets of openbaar vervoer (busnummer 84, halte Muziekplein) naar het startpunt te komen.

Kerstwandeling

De wandelaars worden via een sfeervol verlichte route door de Muziekwijk, langs levensechte taferelen geleid die het Kerstverhaal uitbeelden. Het thema van deze kerstwandeling is ‘Hoor de engelen zingen!’. De route wordt muzikaal opgeluisterd door zingende Maria’s en een enthousiast engelenkoor.

Aan het eindpunt worden wandelaars getrakteerd op warme chocomel en kan worden geluisterd naar en worden meegezongen met de gelegenheidsband die klassieke en moderne kerstliederen ten gehore gaat brengen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »