Leerlingen Calvijn Groene Hart overhandigen cheque van €5.250: "Prachtige opbrengst Kiwanis Kinderfeest"

BARENDRECHT – Afgelopen maandag hebben ruim 35 leerlingen van Calvijn Groene Hart hun maatschappelijk stage afgerond door samen met Kiwanis Club Barendrecht het bedrag bekend te maken, dat het Kiwanis Kinderfeest heeft opgebracht.

Hiervoor reikten leden van Kiwanis en Calvijnleerlingen tijdens een feestelijke bijeenkomst een mooie cheque uit aan vertegenwoordigers van De Kleine Duiker, die de grote wens koesterden een tweede mindervalidentoilet te realiseren. Mede door samenwerking met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) is een bedrag van maar liefst €5.250,00 bijeengebracht.

Kiwanis Kinderfeest

Zaterdag 9 juni heeft het grote Kiwanis Kinderfeest weer plaatsgevonden op het terrein van De Kleine Duiker (foto’s). De vele bezoekers konden mede dankzij de inzet van vrijwilligers en leerlingen van Calvijn Groene Hart genieten van voorstellingen en activiteiten

Het mooie weer heeft natuurlijk ook bijgedragen aan het urenlange plezier dat honderden basisschoolkinderen hebben beleefd. Met name de door Cultuur Lokaal Barendrecht mogelijk gemaakte voorstellingen van Boer’n’Draad en De Buurtjes, het kanovaren, de ballenbak en bungeejumpen waren een groot succes.

Samenwerking

De samenwerking van Calvijn Groene Hart en de Kiwanis Club Barendrecht smaakte absoluut naar meer. Mede door de recordopkomst en enthousiaste reacties van de leerlingen willen beide partijen de samenwerking graag continueren. Het is de wens op deze manier een platform te realiseren voor de maatschappelijke stage van leerlingen en natuurlijk continuïteit te blijven bieden voor een kinderfeest als jaarlijks terugkerend evenement, dat ondertussen echt een begrip in de regio is. De Kiwanis Club Barendrecht staat uiteraard open voor samenwerking met alle ondernemers uit de regio en zoekt natuurlijk clubleden en vrijwilligers om dit feest verder uit te kunnen bouwen. Op naar nog vele succesvolle Kiwanis Kinderfeesten.

Organisatie

De organiserende partijen vinden het uiteraard van groot belang ook via deze weg een woord van dank uit te brengen aan alle vrijwilligers en ondernemers uit de regio, want zonder hen had het mooie feest niet kunnen plaatsvinden.Speciale dank en in willekeurige volgorde gaat uit naar de de Brandweer, EHBO Heerjansdam, Peter Terlouw, At Home makelaardij, Beautytruck Helemaal Mooii, de verkeersregelaars, Diggels Barendrecht, Excellent Toys, Hillfresh Barendrecht, IVA Rotterdam, IJssalon Hemels, Facilicom Schiedam, GKB Barendrecht, Koers Rotterdam, OHIO Evenementen Barendrecht, NSGK, Palletbedrijf J. Staat, Pilo Design Barendrecht, U Build Bouw Ridderkerk, Van der Valk Ridderkerk, Vogel Electroworld Barendrecht, Vijfwinkel schoenen Barendrecht, Wendrich reclame Zwijndrecht, Zoutewelle Barendrecht, Cultuur Lokaal Barendrecht, DJ Fabian, De Buurtjes, Tante T en Groener Gras TV producties.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »