Video: Rap over Syndroom van Down door Thijs de Bruijn nu ook in het Engels: "You & Me"

BARENDRECHT – [Video] Thijs de Bruijn uit Barendrecht kwam vorig jaar lokaal en landelijk in het nieuws vanwege zijn rap en videoclip over het Syndroom van Down. Thijs maakte in 2017 een rap over zijn dochter Eline, zij heeft het Syndroom van Down.

Aangezien het doel van de rap is om een zo groot mogelijk positief effect te hebben, is de rap daarna ook naar het Engels vertaald. Afgelopen week werd het lied en de videoclip bekend gemaakt, buitenlandse media toonde direct interesse in het verhaal van Thijs.

Video

De video is inmiddels al meer dan 100.000 keer bekeken, en dat alleen al via de Facebook pagina van Wij2: “Our mission is to share the love to as many people as possible. If you have any tips, advice, connections or ideas that will make us reach 1 million views, please let me know.“, aldus Thijs (Vertaling: “Onze missie is om de liefde met zoveel mogelijk mensen te delen. Als je tips, advies of connecties hebt of een idee om 1 miljoen kijkers te bereiken, laat het ons dan weten“). Contact opnemen met Thijs kan via Facebook. Bekijk de video hier:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »