Gestolen snorfiets ontdekt onder dikke laag modder in natuurgebied aan de Koedood

BARENDRECHT – Gestolen spullen die worden teruggevonden betekenen meestal goed nieuws voor de rechtmatige eigenaar. Vanmiddag (Donderdag 1 maart 2018) werd er echter een half ingevroren snorfiets uit de modder getrokken aan de Koedood in natuurgebied de Carnisse Grienden.

Een boswachter van Staatsbosbeheer ontving vandaag (Donderdag 1 maart 2018) een melding over een ‘uitstekend voorwerp’ in de modder onder een bruggetje. Het bleek te gaan om een gedumpte snorfiets.

Gestolen

Nadat de tweewieler uit de modder was getrokken is het kenteken gecontroleerd, het voertuig bleek gestolen te zijn in Rotterdam. Gezien de hoeveelheid modder en de hoeveelheid werkt die het kostte om de fiets uit de modder te trekken wordt er vanuit gegaan dat deze er al lange tijd lag.

De politie heeft de snorfiets opgehaald en overgebracht naar het bureau voor verdere afhandeling. Of de rechtmatige eigenaar binnenkort ook weer rond kan rijden op zijn snorfiets valt sterk te betwijfelen: “Het was nog een beste klus om dit ding te verplaatsen omdat door de vrieskou de wielen en alles waren vastgevroren en niet rolde“, aldus de boswachter.

Zie ook: Afgelast ivm kou: Voorjaarsschoonmaak van Carnisse Grienden en Klein ProfijtBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »