Theehuys Polderzicht, Zuidpolder, Barendrecht

BARENDRECHT – [Video] Sinds vanochtend (Woensdag 7 februari 2018) is Theehuys Polderzicht in de Barendrechtse Zuidpolder een officiële trouwlocatie in Barendrecht. Tot vandaag (Woensdag 7 februari 2018) waren alleen de Watertoren en het gemeentehuis officiële vastgestelde trouwlocaties.

Officiële trouwlocaties zijn bedoeld voor het formeel voltrekken van huwelijken en registreren van partnerschappen in de gemeente Barendrecht. Theehuys Polderzicht biedt zowel binnen als buiten ruimte waar kan worden getrouwd.

Trouwlocatie

Na een verzoek vanuit het Theehuys heeft het college van B&W het Theehuys aangewezen als trouwlocatie. Om dit te worden dient de locatie aan een aantal eisen voldoen, o.a. op het gebied van ruimte en voorzieningen. Deze eisen zijn in de afgelopen periode met succes getoetst en gecontroleerd door de gemeente.

Theehuys Polderzicht biedt de mogelijkheid om uw gehele bruiloft bij ze te vieren. Vanaf de ontvangst van de daggasten, foto’s maken in de polder, uw jawoord vastleggen, het aansnijden van de bruidstaart of een sweet table, tot lunch, diner en feest.” Er is ruimte voor maximaal 40 gasten tijdens de huwelijksvoltrekking en 80 tijdens het feest.

Eigenaresse Lyan Leeuwenburg werd vanochtend (Woensdag 7 februari 2018) door wethouder Lennart van der Linden gefeliciteerd met de trouwlocatie. Hij zal daar tevens op 1 maart het eerste huwelijk sluiten:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »