Voedselinzamelingsactie door Calvijn Focus Beroepsacademie voor vluchtelingen

BARENDRECHT – Leerlingen van de Calvijn Focus Beroepsacademie hebben een voedselinzamelingsactie gehouden voor vluchtelingen in Duinkerke. Vanochtend (Vrijdag 22 december 2017) werd het voedsel overhandigd aan de organisatie “Jeugd met een Opdracht Rijnmond“, zij hebben van al het eten pakketten gemaakt om later te kunnen uitdelen.

Corma Bezemer en Nelleke Huijgen kwamen namens Jeugd met een Opdracht Rijnmond de producten in ontvangst nemen: “We gedenken/vieren dat met kerst Jezus, de Zoon van God, naar de wereld is gekomen om de wereld te redden. En op deze manier willen leraren en leerlingen hun steentje bijdragen aan een mooiere samenleving.

Inzameling

Vanochtend hebben leerlingen in de aula van de school al het voedsel overhandigd, o.a. groenten (in blik), rijst, fruit, pasta’s, thee, maar daarnaast ook tandenborstels. De producten werden met diverse acties ingezameld door leerlingen en leerkrachten. De pakketten zullen worden uitgedeeld aan vluchtelingen in Duinkerke (Frankrijk).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »