Appeltaartenconcert voor bewoners Borgstede op TV bij 'Hallo Nederland'

BARENDRECHT – Eind november stond Borgstede weer bol van de activiteiten! Zo werd er op woensdag 29 november een warm en koud buffet gehouden met als thema ‘uit in eigen huis’. De bewoners kregen de heerlijkste salades en satés met stokbrood en kruidenboter.

Op het middagprogramma stond een appeltaartconcert. Daar speelde Michiel van Holtrop op altviool en Mark van Nispen op de piano. Ze brachten een vrolijk programma waar de bewoners en bewoners van buiten af enorm van hebben genoten. En na afloop van het concert werd er heerlijke appeltaart geserveerd met een kopje koffie.

TV

Zo’n 60 bezoekers waren aanwezig bij het concert! Het TV programmma ‘Hallo Nederland!’ van omroep Max was aanwezig om een reportage te maken over Michiel van Holtrop en zijn appeltaartconcerten: “Dus een mooie drukke dag waar we op tv Max een reportage van te zien krijgen“, aldus activiteitenmanager Marjan Beekman van Borgstede.

Bekijk hier de uitzending terug (vanaf 8:18 tot 10:45 minuut).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »