Geslaagde wijnproeverij door Rotary club Barendrecht, opbrengst voor Hospice de Reiziger

BARENDRECHT – Op vrijdag 10 november heeft de Rotary club Barendrecht zijn jaarlijkse wijnproeverij georganiseerd. De opbrengst is bestemd voor Hospice De Reiziger, dat het geld zal besteden aan de voltooiing van de inrichting van de tuin.

Locatie voor de wijnproeverij was dit jaar het Volvo dealer Mobility Centre in Barendrecht. Daar was een prachtige ruimte beschikbaar waar wijnen, spijzen en mooie auto’s konden worden ge- en beproefd. Bijzonder is ook dat Volvo toezegde voor iedere auto die vóór 31 december a.s. verkocht wordt 500 euro en voor iedere geleasde auto 1.000 euro te doneren aan het hospice.

Wijnproeverij

Zo’n 160 genodigden grepen de gelegenheid aan een keuze te maken uit de meer dan veertig geselecteerde witte en rode wijnen van verschillende wijnhuizen. Ook waren er vinologen om nader toelichting te geven bij de verschillende wijnen.

Van de bestellingen die de mensen plaatsen gaat een deel naar het fonds voor het hospice. Er was ook een verloting met mooie prijzen.

Inmiddels is duidelijk dat er op ruime schaal wijn is besteld zodat de organisatie zich kan verheugen op een goede opbrengst ten bate van de hospice.

Rotary Club

In zijn toespraak ging clubvoorzitter Bas Barendregt in op de rol die Rotary club Barendrecht speelt en heeft gespeeld bij ondersteunende werkzaamheden in en ten behoeve van het hospice.

De proeverij was ook een mooie gelegenheid kennis te maken met de 24 leden van de club, die nog steeds versterking kan gebruiken. Meer informatie hierover is te vinden op rotary.nl/barendrecht of per e-mail via de secretaris d.h.vanefferen@online.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »