Patrimonium: Alle appartementen van nieuwbouwcomplex aan Maasstraat zijn verhuurd

BARENDRECHT – Ondanks onstuimig weer gaat de bouw van het nieuwe appartementencomplex aan de Maasstraat gestaag verder. De vloeren van de tweede verdieping zijn gelegd en de contouren zijn zichtbaar. De aannemers hebben het afronden van de ruwbouw voor dit jaar gepland, zodat zij  volgend jaar kunnen starten met de afbouw.

Verhuurder Patrimonium is bezig met het voorbereiden van kijkdagen; voor de huurders van de nieuwbouwappartementen, maar ook voor omwonenden. “Buurtbewoners hebben nu te maken met mogelijke overlast van de bouw, we willen juist hen graag uitnodigen om de voortgang te bekijken, evenals de woningen waar straks hun nieuwe buren komen te wonen. Zodra de data bekend zijn, nodigen we hen van harte uit!“, aldus Patrimonium.

Alle appartementen verhuurd

Inmiddels hebben nieuwe huurders voor alle veertig appartementen aan de Maasstraat/Binnenlandse Baan een reserveringsovereenkomst getekend. Negen woningen waren gereserveerd voor huurders met een urgentie, die nu in een (sloop)woning wonen aan de Meester Lohmanstraat. Via Woonnet Rijnmond konden woningzoekenden in de eerste week van september reageren op één van de 27 geadverteerde woningen.

Vier woningen zijn, in overleg met de gemeente, gereserveerd voor huurders die vanaf 1 oktober gebruik maken van de Doorstroomregeling grote woningen. Ook deze woningen zijn inmiddels geaccepteerd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »