'FunkyFeet goes Dutch' met DJ Creeps

BARENDRECHT/ROTTERDAM – [Foto’s] Zaterdag 24 en zondag 25 juni stond FunkyFeet opnieuw met ruim 300 dansers twee maal in een vol Theater Zuidplein. De jaarlijkse leerlingen voorstelling was zeker weer een succes. “Wat een heerlijk weekend en wat een geweldige show hebben de leerlingen van FunkyFeet neergezet!“, aldus Susan Watson van FunkyFeet.

Van jong tot iets minder jong dansten de leerlingen de sterren van de hemel in “FunkyFeet goes Dutch”. Diverse dansstijlen wisselden elkaar in een rap tempo af. Kinderdans, Streetdance, HipHop, Modern, Breakdance en Afro, alles kwam voorbij in deze familie voorstelling. DJ Creeps (ook uit Barendrecht) maakte het feestje compleet!

Finale

Susan : “De finale, op zaterdag zangeres juf Daniëlle en op zondag Annemarie Boekelman, was echt een energie boost, heerlijk om te zien, te horen en te voelen!!” Met zoveel dansers is het een enorme uitdaging om alles goed te laten verlopen. Achter de schermen waren dan ook veel hulpouders op de been om alles in goede banen te leiden en de dansers een leuk weekend te bezorgen. En met succes, alleen maar stralende gezichten op het podium, en dansers die weer hebben kunnen laten zien wat ze geleerd hebben bij FunkyFeet.

Super trots en érg dankbaar voor de enthousiaste inzet van docenten, hulpouders, familie, vrienden, crew en natuurlijk de dansers!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »